sunnuntai 7. toukokuuta 2017

PEREHTYMINEN TYÖSSÄOPPIMISPAIKKAAN

Omistaja tai ylläpitäjä - Jenni Höijer

Toimiala - Kahvila
 
Perustamisvuosi - 2016

Liikeidea ja toiminta-ajatus - Myydä leipomo ja konditorian tuotteita

Yrityksen henkilökunta : koulutus, työkokemus. Mitä taitoja
työntekijän tulisi hallita ammatillisen koulutuksen jälkeen? - Ei tiettyä koulua. Työntekijän tulisi hallita aikalailla samat jutut mitkä meidän arviontilapussa.


Miten yritys on määritellyt toiminnan laadun ja miten sitä
seurataan? - Leipomo tekee tuotteet laadun muokaisesti --> kahvilassa laatu vielä tarkistetaan.


Miten henkilökunnalle tiedotetaan yrityksen asioista? - Puhelu, sähköposti

Miten uusien työntekijöiden perehdyttäminen toteutetaan? - Työn ohessa näytetään miten pitää toimia

Miten yrityksessä huolehditaan henkilöstön työhyvinvoinnista? - Työterveyslääkäri, kuukauden työntekijä

Millainen on yrityksen imago (yrityskuva) ja miten sitä tuodaan esille? - Tehdään aidoista raaka-aineista, laatukkaista tuotteista käsityönä.
Hyvä asiakaspalvelu, kaikki tuotteet tasalaatuisen hyviä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti