Omistaja tai ylläpitäjä - Jenni Höijer
Toimiala - Kahvila
Perustamisvuosi - 2016
Liikeidea ja toiminta-ajatus - Myydä leipomo ja konditorian tuotteita
Yrityksen henkilökunta : koulutus, työkokemus. Mitä taitoja
työntekijän tulisi hallita ammatillisen koulutuksen jälkeen? - Ei tiettyä koulua. Työntekijän tulisi hallita aikalailla samat jutut mitkä meidän arviontilapussa.
Miten yritys on määritellyt toiminnan laadun ja miten sitä
seurataan? - Leipomo tekee tuotteet laadun muokaisesti --> kahvilassa laatu vielä tarkistetaan.
Miten henkilökunnalle tiedotetaan yrityksen asioista? - Puhelu, sähköposti
Miten uusien työntekijöiden perehdyttäminen toteutetaan? - Työn ohessa näytetään miten pitää toimia
Miten yrityksessä huolehditaan henkilöstön työhyvinvoinnista? - Työterveyslääkäri, kuukauden työntekijä
Millainen on yrityksen imago (yrityskuva) ja miten sitä tuodaan esille? - Tehdään aidoista raaka-aineista, laatukkaista tuotteista käsityönä.
Hyvä asiakaspalvelu, kaikki tuotteet tasalaatuisen hyviä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti