maanantai 13. maaliskuuta 2017

Kestävä kehitys yrityksissä

Popino
Ekologinen kestävyys:

Ensiluokkaiset raaka-aineet & niiden kunnioitus --> toiminnan lähtökohta.
Inspiraatiota haetaan jatkuvasti eri lähteistä --> Tiettyyn maahan tai ruokakulttuuriin ei sido linjaa.      --> Uusia tuotteita

Esteettömyys:

Kun menee Popinoon niin pitää mennä rappuset alas.--> Esim. liikuntarajoitteisille ei ole omaa tasaista kulkuväylää.


Sosiokulttuurinen kestävyys:

Arvostavat eri kulttuureita --> ottavat eri kulttuurien ruokalajeja esille ruokalistallaan.
Asiakkaita palvellaa asiakaslähtöisesti sekä asiakkaiden toivomuksia kuunnellaa ja toteutetaan parhaan mukaan.

Taloudellinen kestävyys:

Ammattitaitoiset & iloiset tarjoilijat ja kokit.
Pyrkivät siihen että asiakkaat viihtyisivät sekä saisivat kodinomaisen tunteen ravintolassa.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti